Sociala medier

Måste ni finnas i sociala medier? Det är inte lika självklart som att ni behöver en hemsida. Men för många företag är Facebook eller Instagram effektiva kanaler för att sälja eller bygga relationer med kunder och prospects, medan LinkedIn är bra för att hitta nya medarbetare och Twitter för att synas i branschdebatten.

Ni behöver antagligen inte finnas i alla sociala medier. Det räcker ofta att fokusera på en till tre kanaler, beroende på vilken verksamhet och målgrupp ni har.

Och sen då, när ni har valt lämpliga kanaler? Då behöver ni fundera över vad av det ni gör som är intressant för målgruppen att få veta – och när. Dessa nyheter ska paketeras till kortfattade och välskrivna statusuppdateringar, gärna med bra bilder och länkar till mer information på er hemsida.

Utmaningen är att kontinuerligt skapa relevant innehåll som tilltalar målgruppen och gör dem intresserade av att följa ditt företag. Font Kommunikation hjälper dig att hitta de mest intressanta nyheterna i er verksamhet. Utifrån dem skriver och publicerar vi inlägg och statusuppdateringar i era sociala kanaler.

Läs gärna mer under Referenser och Samarbete och kontakt.

Tillbaka till sidan Tjänster