Referenser

En kombination av bred erfarenhet inom kommunikationens alla discipliner och en rejäl portion humor gör Marcus till en fantastisk resurs. Han blandar strategier och praktiskt hantverk på ett smart sätt, allt för att kommunikationen verkligen ska nå fram. Oavsett problem eller uppgift kan man vara säker på att lösningen hittas, och inte en chans att Marcus ger upp förrän allt är på plats.

Peter Östman
Kommunikationschef, Vasakronan
www.vasakronan.se


Marcus besitter en ovanlig förmåga att kunna ta den mest komplicerade text och göra den lätt och flytande – utan att förlora i varken budskap, skärpa eller originalitet. Han är en god lyssnare som kan plocka ut det mest väsentliga ur en idé eller tanke och översätta till konkreta planer och text. Han är också snabb, trevlig, kunnig och lätt att jobba med. Efter ett intensivt och roligt samarbete kan jag rekommendera Marcus varmt och utan tvekan.

Ditte Eile
M.Ed., föreläsare och inspiratör
www.ditteeile.se


Med kunskap, energi och uppfinningsrikedom deltog Marcus som kommunikatör i programarbetet för att utveckla 15 000 nya bostäder i Knivsta kommun. Han intervjuade politiker och tjänstemän för att få en samlad bild av önskemål och uppfattningar, tog fram och förankrade tydliga frågor och svar för både internt och externt bruk, uppdaterade berörd information på knivsta.se samt tog fram en genomtänkt kommunikationsplan för programarbetet.

Per Lagheim
Projektledare för programarbetet
www.knivsta.se 


Marcus tog sig an uppdraget att utveckla vår sälj- och företagspresentation på bästa sätt och levererade med högsta kvalitet från start till mål, med en stor portion kunskap, humor och integritet.

Tobias Olsson

Försäljningschef, IKC Fonder
www.ikcfonder.se


Vi är ett nytt konsultbolag i fastighetsbranschen och behövde en plattform för vår kommunikation i form av logotyp, grafisk manual, foton, hemsida, dokumentmallar och visitkort. Vårt önskemål var hög kvalitet till rimlig kostnad och det tycker jag verkligen att vi fick. Marcus projektledde, skrev texter och koordinerade sina samarbetspartners, vilket gav ett mycket gott resultat.

Viktor Modée
Vd, Hedman Modée & Partners
www.hmpartners.se