Referenser

Här hittar du några av mina referenser. Kontakta mig gärna för fler, eller om du vill veta ifall jag har referenser från din bransch. Under mina tio år som konsult inom kommunikation och marknadsföring har jag jobbat med många olika verksamheter.


Som kommunikatör på Fastighetsägare i Järva och systerföreningen Hässelby-Vällingby Fastighetsägare håller Marcus igång alla våra kanaler, främst nyhetsflödet, webbplatserna och våra sociala medier. Han följer upp och engagerar oss från verksamheten i kommunikationsarbetet, vilket skapar större delaktighet och ger ett väldigt gott resultat. Jag uppskattar också att Marcus är noggrann, kan jobba självständigt och har både viljan och förmågan att bidra i vår verksamhetsutveckling.

Karin Göransson
Verksamhetschef, Fastighetsägare i Järva


En kombination av bred erfarenhet inom kommunikationens alla discipliner och en rejäl portion humor gör Marcus till en fantastisk resurs. Han blandar strategier och praktiskt hantverk på ett smart sätt, allt för att kommunikationen verkligen ska nå fram. Oavsett problem eller uppgift kan man vara säker på att lösningen hittas, och inte en chans att Marcus ger upp förrän allt är på plats.

Peter Östman
Kommunikationschef, Vasakronan


Marcus besitter en ovanlig förmåga att kunna ta den mest komplicerade text och göra den lätt och flytande – utan att förlora i varken budskap, skärpa eller originalitet. Han är en god lyssnare som kan plocka ut det mest väsentliga ur en idé eller tanke och översätta till konkreta planer och text. Han är också snabb, trevlig, kunnig och lätt att jobba med. Efter ett intensivt och roligt samarbete kan jag rekommendera Marcus varmt och utan tvekan.

Ditte Eile
M.Ed., föreläsare och inspiratör


Med kunskap, energi och uppfinningsrikedom deltog Marcus som kommunikatör i programarbetet för att utveckla nya bostäder i Knivsta kommun. Han intervjuade politiker och tjänstemän för att få en samlad bild av önskemål och uppfattningar, tog fram och förankrade tydliga frågor och svar för både internt och externt bruk, uppdaterade information på knivsta.se samt tog fram en genomtänkt kommunikationsplan för programarbetet.

Per Lagheim
Projektledare för programarbetet


Marcus tog sig an uppdraget att utveckla vår sälj- och företagspresentation på bästa sätt och levererade med högsta kvalitet från start till mål, med en stor portion kunskap, humor och integritet.

Tobias Olsson

Försäljningschef, IKC Fonder


Vi är ett konsultbolag i fastighetsbranschen och behövde en plattform för vår kommunikation i form av logotyp, grafisk manual, foton, hemsida, dokumentmallar och visitkort. Vårt önskemål var hög kvalitet till rimlig kostnad och det tycker jag verkligen att vi fick. Marcus projektledde, skrev texter och koordinerade sina samarbetspartners, vilket gav ett mycket gott resultat.

Viktor Modée
Vd, Hedman Modée & Partners