Företaget

Bakom Font Kommunikation finns ingen stor och dyr organisation. Tvärtom är det bara jag, Marcus Ehrenfried, som tidigare under lång tid har arbetat som projektledare på fastighetsbolaget Vasakronans kommunikationsavdelning.

Sedan 2015 driver jag Font Kommunikation på heltid. Mindre uppdrag utför jag oftast själv. I större projekt samarbetar jag med duktiga formgivare, webbutvecklare och andra kompetenser i mitt eget eller kundens nätverk. På så sätt kan jag erbjuda många effektiva och prisvärda tjänster inom kommunikation och marknadsföring.

På Vasakronan hade jag ansvar för bland annat webbplatsen vasakronan.se och övriga digitala kanaler, IR-kommunikationen och undersökningen Kontorsbarometern. Jag har också varit redaktionschef för Vasakronans uppskattade och prisbelönta kundtidning En bättre värd samt ansvarig för Stockholmsregionens marknadsföring. Innan dess arbetade jag med uthyrning, som är ett fastighetsbolags motsvarighet till försäljning.

På meritlistan står även en civilingenjörsexamen i fastighetsekonomi från KTH, copywriting på Berghs, journalistik på Poppius, en certifiering som coach i utvecklingsmetodiken LOTS och arbete som frilansskribent för Finanstidningen. På min lediga tid gillar jag att vara ute i naturen, gärna för att fågelskåda eller vandra.

Läs gärna mer på sidorna Referenser och Samarbete och kontakt.