Broschyrer

Behöver man hålla på med broschyrer nu när allt har blivit digitalt? Ja, ofta är det faktiskt en riktigt bra idé att göra en broschyr eller ett informationsblad.

Den som sätter sig framför sin dator eller surfplatta har oändligt många valmöjligheter (eller arbetsuppgifter) framför sig, men den som är på väg hem efter ett möte med dig har antagligen bara en enda broschyr i handen – och kanske några minuter över på bussen eller tåget. Dessutom går det bra att mejla över material i pdf-format, eller kanske lägga det som en länk på din webbplats.

En bra broschyr är lättillgänglig, kortfattad och ger läsaren önskad upplevelse av ditt budskap eller företag. Den är inte för texttung och innehåller väl valda bilder för att ge en bra känsla och skicka rätt signaler. Broschyren blir en dörröppnare som får läsaren att vilja veta mer, besöka din webbplats eller kontakta dig.

Font Kommunikation hjälper dig att ta fram snygga och informativa broschyrer som skapar intresse för din verksamhet eller dina produkter. Och innehållet i form av text och bilder kan förstås användas i flera kanaler, till exempel på webben eller i en presentation. Läs gärna mer under Referenser och Samarbete och kontakt.

Tillbaka till sidan Tjänster